Wie is Martine?

Martine Dubois is een veelgevraagde deskundige op het gebied van de natuur. Het is haar missie om de natuur dichterbij de mensen te brengen en de mensen dichter bij de natuur. Daarom vertelt ze er graag over op radio, televisie en internet. Onder andere De Telegraaf, Omroep Flevoland en de Evangelische Omroep maken graag gebruik van haar expertise.

Martine heeft gewerkt voor Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer en biedt sinds kort particulieren en bedrijven de mogelijkheid om een eigen stukje natuur te beheren. Een eigen plek om naartoe te gaan en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Dit project Mijn Stukje Natuur is een enorm succes waar veel mensen inmiddels gebruik van maken. Van jonge gezinnen tot scholen en van natuurexperts tot natuurdummies.

 

‘Mijn kinderjaren waren gevuld met dieren en planten. Ik hield van alles wat leefde, maar niet direct tegen me sprak. Natuur is voor mij even stilstaan. Stilstaan om te luisteren naar dat vogeltje dat hartstochtelijk zingt. Glimlachen om het gekwaak van de kikkers. De wind in je gezicht voelen. De bladeren horen ruisen.
In deze gejaagde wereld is het belangrijk om af en toe even stil te staan. Ik weet zeker dat je van natuur gelukkiger wordt. Het is goed voor je creativiteit, het geeft je energie en dat gun ik iedereen.’

 

Martine houdt van haar belevenissen in de natuur een blog bij. Schitterend herkenbaar en prachtig om te lezen.

 

 

Martine Dubois © 2024  BTW NL001975408B46 // Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl